Tietosuojakäytäntömme

25.5.2018

25.5.2018
Spin off Mill Ky,
aputoiminimet My Marketing Mill ja RefuCo
Bromarvinkatu 30, Hanko
Puh +358 44 7411151, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
https://www.spinoffmill.com
Ei nimetty
Asiakas- ja käyttäjärekisteri
Spin off Mill Ky tarjoaa palveluja yrityksille, mutta myös yritysten yhteystiedot saattavat sisältää henkilötietoja. Yhteyshenkilön nimi on tyypillisesti tällainen tieto ja mahdollisesti myös tähän liittyvä sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Myös yksityishenkilö voi olla asiakas toimiessaan esimerkiksi perustettavan yrityksen lukuun.

Yhteystietoja tarvitaan asiakassuhteen ylläpitämiseksi, palveluiden tuottamiseksi ja niistä viestimiseksi sekä myös kirjanpidon kannalta asiakkaan yksilöintiä varten. Asiakas voi myös itse käyttää palveluja www-sivuilla sekä tarkastella ja muokata omia tietojaan.
Henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseen, oikeutettuun etuun tai lainmukaisten velvoitteiden hoitamiseen. Käsittely voi myös perustua asiakkaan suostumukseen, esimerkiksi uutiskirje tilattaessa.
Asiakasrekisterin ylläpitoa varten tarvitaan yrityksen nimi, y-tunnus ja yhteystiedot ja käyttäjätilin luomiseksi sähköpostiosoite. Käyttäjätilin luomisen yhteydessä asiakas luo myös käyttäjätunnuksen ja salasanan.
Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään joko rekisteröitymisen yhteydessä tai tarjouspyynnön tai asiakassuhteen alkamisen yhteydessä.
Tietoja luovutetaan silloin, kun asiakkaalle tilataan sovittu palvelu Spin off Mill Ky:n yhteistyökumppanilta. Tällaisia tilanteita ovat, kun asiakkaalle rekisteröidään verkkotunnus eli domain, tehdään sopimus palvelintilasta kotisivuja ja sähköposteja varten Suomen Hostingpalvelu Oy:n tai muun sovitun operaattorin kanssa tai tilataan asiakkaalle muu sovittu palvelu kolmannelta osapuolelta.
Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.
Pääsy henkilötietoihin on ainoastaan järjestelmän pääkäyttäjällä.
Asiakkaallamme tai muula henkilöllä, jonka henkilötietoja on tallennettu rekisteriimme, on oikeus saada nähtäväksi omat tietonsa. Tämä oikeus pyritään toteuttamaan ensisijaisesti digitaalisin keinoin niin, että henkilö voi kirjautumalla nähdä koska tahansa omat tietonsa. Rekisteröity voi tällöin myös itse korjata tai täydentää tietojaan, jos havaitsee niissä puutteita tai virheitä.

Jos tietojen toimittaminen rekisteröidylle vaatii manuaalisia toimenpiteitä, tiedot toimitetaan 30 päivän kuluessa siitä, kun pyyntö on esitetty sähköpostitse tai kirjallisesti ja henkilöllisyys varmistettu.
Rekisteröidyllä on oikeus tulla unohdetuksi eli vaatia häntä koskevien tietojen poistamista. Tätä periaatetta noudatetaan, mikäli se ei ole ristiriidassa lainsäädännön kanssa.
Tietoja säilytetään rekisterissä 5 vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tai anonymisoidaan, mikäli täydellinen poistaminen ei teknisistä syistä ole mahdollista.
Käytämme evästeitä parantamaan palvelukokemusta sivustolla ja sivuston kehittämiseksi. Sivun ylälaidasta löydät linkin tietosuojakäytäntöömme. Voit halutessasi olla hyväksymättä evästeitä, mutta se voi rajoittaa sivuston käyttöä.