BreezingCommerce-verkkokaupan kääntäminen suomeksi on esimerkki Spin off Mill:in toiminnasta ja tarkoituksesta kehittää ja tuoda pk-yritysten ja erityisesti mikroyritysten saataville edullisia ja toimivia ratkaisuja, joilla digitalisaation hyödyt voidaan ottaa arjessa käyttöön. Nyt ennakkotietona voimmekin siis kertoa, että olemme kääntäneet BreezingCommerce-verkkokauppasovelluksen kielitiedostot suomeksi ja ne on saatavissa meiltä. Lue lisää aputoiminimemme My Marketing Mill:in blogiartikkelista. BreezingCommerce suomeksi

Olemme huomanneet, että maailmalla on saatavilla hyvinkin paljon käyttökelpoisia sähköisiä ratkaisuja jo valmiina. Monet ovat hyvin edullisia, jopa täysin maksuttomia ja hyvinkin sopivia pk-yritysten käyttöön. Haasteena on, että niitä on vain harvoin käännetty suomen kielelle. Vaikka sovelluksen kääntäminen ei ole varsinaisesti rakettitiedettä, yhtä ja toista osaamista kuitenkin tarvitaan, eikä ole järkevää edes ajatella, että jokaiselle yritykselle tehtäisiin oma suomennos kalliiseen hintaan. 

Me käymme läpi Joomla!-sisällönhallintajärjestelmään saatavilla olevia pienten yritysten liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja valitsemme niistä mielenkiintoisimmat jatkotestaukseen. Parhaat ja käyttökelpoisimmat sovellukset käännämme suomen kielelle, kaikkien suomalaisyritysten käyttöön. Esimerkiksi BreezingCommercen kielitiedostot saa meiltä toimituskulujen hinnalla, eli itse tiedostot maksutta (ks. linkki blogiartikkeliin yllä). Sanottakoon myös, että "paras" ei meillä tarkoita välttämättä hienoimpia tai uusimpia ominaisuuksia, vaan parasta käyttökelpoisuutta yrittäjän arjessa.

Miksi sitten haluamme antaa työmme tuloksia maksutta käyttöön? Siksi, että ensi sijassa arvioimme ja käännämme sovelluksia, joista näemme olevan myös meille itsellemme hyötyä, tarvitsemme siis itsekin suomenkielisiä versioita. Kun käännöstyö on kerran tehty, miksi emme jakaisi sitä muille ja samalla mahdollistaisi digitalisaation kehittymistä ja käyttöönottoa suomalaisyrityksissä?

Olemme sitä mieltä, että perustason sovellukset tulee olla saatavissa Suomessa yhtä edullisesti tai maksutta, kuten maissa, joiden kanssa suomalaisyritykset kilpailevat kansainvälisesti. Vanhaa sanontaa hieman mukaillen: Emme menesty pesemällä toistemme paitoja kalleimpaan mahdolliseen hintaan.

Ja toki, mielellämme toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi My Marketing Mill:in palveluiden piiriin.  

Käytämme evästeitä parantamaan palvelukokemusta sivustolla ja sivuston kehittämiseksi. Sivun ylälaidasta löydät linkin tietosuojakäytäntöömme. Voit halutessasi olla hyväksymättä evästeitä, mutta se voi rajoittaa sivuston käyttöä.
Hyväksyn En hyväksy