Uutisia

Verkkokauppa suomeksi - BreezingCommerce

BreezingCommerce-verkkokaupan kääntäminen suomeksi on esimerkki Spin off Mill:in toiminnasta ja tarkoituksesta kehittää ja tuoda pk-yritysten ja erityisesti mikroyritysten saataville edullisia ja toimivia ratkaisuja, joilla digitalisaation hyödyt voidaan ottaa arjessa käyttöön. Nyt ennakkotietona voimmekin siis kertoa, että olemme kääntäneet BreezingCommerce-verkkokauppasovelluksen kielitiedostot suomeksi ja ne on saatavissa meiltä. Lue lisää aputoiminimemme My Marketing Mill:in blogiartikkelista. BreezingCommerce suomeksi

Lue lisää: Verkkokauppa suomeksi - BreezingCommerce

Spin off Mill - uudistuva ilme

Spin off Mill Ky uudistaa www-sivujensa ilmetta. Uudistuvat sivut rakennetaan hieman erilaisella tavalla eli on-line. Näet työn edistymisen suoraan sivuilta.

Käy tutustumassa myös My Marketing Mill:in sivuihin. My Marketing Mill on aputoiminimemme, jonka puittessa tuotetaan palveluja pk-yritysten verkkoviestintään.

Terveisin

- Spin off Mill

Alakategoriat

Käytämme evästeitä parantamaan palvelukokemusta sivustolla ja sivuston kehittämiseksi. Sivun ylälaidasta löydät linkin tietosuojakäytäntöömme. Voit halutessasi olla hyväksymättä evästeitä, mutta se voi rajoittaa sivuston käyttöä.
Hyväksyn En hyväksy